Pauline van Aken

Pauline van Aken

Pauline van Aken (Pien) helpt duizenden mensen boeiend presenteren en stralen op het podium, voor TV, op radio en in het bedrijfsleven. Ze kreeg een jaar geleden na allerlei onderzoeken de boodschap: mogelijk kwaadaardige borstkanker. Na een bezoek aan een thermograaf en 3 maanden flink aan de slag te zijn gegaan, heeft ze zichzelf als het ware weten te resetten. Dit op het gebied van o.a. voeding, ontspanning, haar algehele gezondheid & immuunsysteem en met behulp van de juiste methoden heeft ze haar emotionele ‘oude’ shit van vroeger kunnen loslaten. 

Het resultaat na 3 maanden: haar knobbels waren geslonken en niet meer pijnlijk. Pien durfde de biopten vervolgens aan en kreeg toen de uitslag: DCIS graad 1+2. Ze is door gegaan met waar ze mee bezig was, met als resultaat na een jaar: geen last meer van mastopathie (opgezette en pijnlijke borsten) en volgens de artsen van het ziekenhuis is het nu voldoende om onder controle te blijven, de knobbels zijn zo goed als weg.
Pien’s visie: blijf positief, houd als patient de regie en bewandel jouw weg. 
Pien’s weg: onder controle blijven bij de reguliere zorg in combinatie met complementaire behandelmethoden. 
Wil jij ook zien wat thermografie voor Pien betekent en wat het voor jou kan doen, klik dan op de video… Pien heeft samen met Juul (Juliette Grimbergen, dagvoorzitter) een afspraak met Francine van Broekhoven. Samen worden Pien & Juul heel veel wijzer en worden ze enorm geïnspireerd door alles dat ze ervaren bij De Groene Zuster. 

Websites: www.paulinevanaken.nl   www.BoeiendPresenteren.nl   www.Pien.tv