Hanneke Sprenger

Hanneke Sprenger

Omdat je borsten je lief zijn !  

 

Ook borsten hebben aandacht en verzorging nodig. Door een recente vinding kun je als vrouw zelf inzicht krijgen over de conditie van je borsten en iets doen waardoor je borstweefsel zacht, soepel en pijnvrij blijft.

De VLOW®-borstweefselbehandelingen maken dit mogelijk, voor iedere vrouw van elke leeftijd, het liefst twee keer per jaar. Gewoon als zelfverzorging, omdat het prettig is, omdat je zwanger wilt worden of als je last hebt van gevoelige of pijnlijke borsten.

 

Mij is duidelijk geworden dat vrouwen in veel gevallen onnodig lang rondlopen met gevoelige of pijnlijke borsten, terwijl dit meestal verholpen kan worden. Na een bezoek aan je huisarts hoor je vaak dat er niks ernstigs aan de hand is en dat er verder niks te doen is. Dat overkwam mij zelf zo’n 20 jaar geleden ook. Ik ben natuurgeneeskundig therapeute en bleef zoeken naar een antwoord omdat ik elke maand voor mijn menstruatie veel last had van gevoelige borsten. In 2012 heb ik uiteindelijk een methode ontdekt, waardoor mijn borstklachten na een aantal behandelingen wél verdwenen. Ik wil graag dat alle vrouwen met deze methode, die VLOW® heet, in aanraking komen en vrouwen met of zonder klachten, op deze manier ontzorgt kunnen worden.
VLOW® staat voor Veno Lymfatische Optimalisatie van Weefsel en deze methode wordt nu toegepast door een groeiend aantal VLOW®-borstweefseltherapeuten in Nederland en België. Bij een VLOW®-borstweefseltherapeut kan je altijd terecht met je vragen over je borsten. Wacht niet af en neem zelf het initiatief om je borsten gezond te houden.
Omdat je borsten je lief zijn!

 

Bij een VLOW®-borstweefseltherapeut kan je tips krijgen wat je zelf kunt doen om je borsten gezond te houden, voedings- en lifestyleadviezen. Je borsten dagelijks droogborstelen, gelukkig al bij veel vrouwen bekend, hoort hier ook bij.

Een samenwerking met andere disciplines, zoals met medisch thermografen is extra gunstig: De thermografie kan probleemregio’s in de borst aangeven die behandeld kunnen worden; vaak zien we dan op de 2e thermografie, na een serie borstweefselbehandelingen, een duidelijk verbeterde conditie in het borstweefsel ten opzichte van de 1e (baseline) thermografie.
Alle gelicenseerde borstweefseltherapeuten zijn te vinden op het VLOW®-Licentieregister

We hebben een film gemaakt met een korte uitleg over de borstweefselbehandelingen en een aantal ervaringen van cliënten, om meer VLOW®-therapeuten op te kunnen leiden in binnen- en buitenland. Bekijk hier de film

LifeStream geeft vanaf 2015 een geaccrediteerde 5-daagse opleiding/bijscholing voor vrouwen (die al een praktijk hebben en lichaamsgerichte therapie geven) die opgeleid willen worden tot VLOW®-borstweefseltherapeut. Als jij je geroepen voelt om vrouwen in hun kracht te zetten, wil bijdragen om borstgezondheid in Nederland en wereldwijd verder te verspreiden en deel wil uitmaken van een sisters-netwerk van VLOW®-borstweefseltherapeuten, kijk dan voor data van de eerstvolgende lesgroepen en informatie over de opleiding op deze link

Zelf geef ik VLOW®-borstweefselbehandelingen in mijn eigen praktijk Robuste in Amsterdam en Zutphen.

“ Wacht niet af en neem zelf het initiatief ”