Eva van Zeeland

Eva van Zeeland

Hallo mooie vrouw! Draag jij elke dag een BH? 

Waarom eigenlijk? Omdat je bang bent dat je borsten gaan hangen? Omdat je kleine of juist grote borsten hebt? Of omdat dit zo hoort? In jaren zestig en zeventig lieten steeds meer vrouwen hun BH’s in de la liggen en hun meisjes vrij hangen. Nu we steeds bewuster zijn gaan leven lassen steeds meer vrouwen een BH-loze dag in en zijn er ook al veel BH’s zonder beugel te koop. Tijd voor een nieuwe BH-revolutie!

Wat zullen de mensen denken? Wat als mijn tepels zichtbaar zijn? Waarom voelt het zo ongemakkelijk? Welk verhaal vertellen we onszelf?

De voordelen van het niet dragen van een BH heeft zijn zo groot, waarom houden we ons vast aan de gedachten die we van jongs af aan hebben meegekregen?

Maakte jij je druk voor je 12e over het wel of niet dragen van een BH?

Als vrouw veranderd onze lichaam continue, we hebben geleerd hoe we alles moeten verbergen, verberg die tepels, dat extra vetrolletje, die striae, die extra rimpel. Waarom eigenlijk?

Wat we van mannen kunnen leren!

Waarom kunnen we niet omarmen hoe wij op dat moment eruit zien en dat (letterlijk) met trots dragen? Weke excuus gebruik jij?

Wat mij opvalt is dat mannen hier totaal geen moeite mee hebben, ze hebben namelijk ook borsten! Ja hoor ik je zeggen, maar dat is niet hetzelfde! Dat klopt, maar ze lopen ook rond met hun blote borsten en die mannentepels zijn erg zichtbaar onder een shirt! Moeten ze niet een tepel cover dragen? Gek idee he! Toen ik daar aan dacht moest ik zo lachen, want tja, als wij nou leren omdenken dan hebben we ook minder moeite om mijn tepels te laten zien.

Hoe ga je om met commentaar op je werk, of van vreemden?

Veel vrouwen hebben moeite met opmerkingen van mannen of zelfs vrouwen die het niet dragen van een BH maar niets vinden. Maar waarom eigenlijk? Wij vinden het heel normaal dat mannen geen BH dragen, hun tepels zijn ook zichtbaar en daar hoor je niemand over!

Enkele tips om vol zelfvertrouwen je week zonder BH te omarmen:

– Weet dat je iets terug kan zeggen en die verantwoordelijkheid terug kan leggen bij de ander, je bent niet naakt, je doet iets goeds voor je lijf en algemene gezondheid.

– Als je het gevoel hebt dat men naar je boezem kijkt, omarm het. Als je zelf comfortabel voelt dan gaat dat ongemakkelijke gevoel ook bij de ander weg. En als ze willen kijken, dan kijken ze gewoon.

Geef je borsten eens een vakantie!

Maar wat is eigenlijk het voordeel van een dag, week of zelfs leven zonder BH? Een BH-loze week is als een vakantie voor je borsten! Miss Natural Lifestyle organiseert in samenwerking met De Groene Zuster de Week zonder BH. Het niet dragen van een BH heeft namelijk veel voordelen! Tijdens deze gratis inspiratieweek van Miss Natural Lifestyle zal je een week lang tips ontvangen over hoe je jouw borsten optimaal gezond kunt houden. Kun je ervaringen delen met andere vrouwen in de besloten Facebook groep en uiteraard een week lang geen BH dragen om zelf de voordelen te kunnen ervaren! 

Je kunt je hier gratis aanmelden https://missnatural.nl/week-zonder-bh/

Free the girls, free yourself!

Veel liefs en natuurlijk een groet, 

Eva van Zeeland – Miss Natural